Auteur:

De Redactie

5 jul. 2018 - 09:27:00 Datum: 4 juli 2018

ONA Studiedag 14 September 2018

Programma is bekend. "64-uurs ONA Traject, Hoe dan?"

Op 14 september is de eerste studiedag van 2018. Deze dag is van 9.30 tot 17.00 en vindt plaats in Amersfoort,

Regardz De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2. 

Voor het volledige programma klik hier

De aankomende ONA Portaal studiedag, op 14 september, staat in het teken van de invulling van een 64-uurs ONA traject.

Tijdens deze interessante studiedag, zullen zowel in de ochtend als in de middag verschillende aanbieders in een plenaire sessie hun uitwerking laten zien. Hans van Halteren/ROC Landstede en Ester van Heugten/WSD zullen over hun combinatietrajecten inburgering en werk vertellen. De presentaties zullen kort en bondig zijn met veel ruimte voor interactie en vragen uit de zaal, zodat het u genoeg handvatten voor uw eigen situatie oplevert.

In de keuze workshops komen de finesses van een traject aan de orde: interculturele communicatie met Eritrese cursisten, het maken van een video-cv met cursisten, workshop van Frieda van den Hout.

Coördinatoren van aanbieders kunnen het plenaire gedeelte voor een sterk gereduceerde prijs volgen: zij betalen € 75 voor het plenaire gedeelte. Zij kunnen zich aanmelden voor het plenaire ochtenddeel.

Als lid kunt u hier gratis deel aan nemen, en krijgt u zelfs voorrang bij de aanmeldingen. U kunt zich inschrijven voor deze studiedag door een mail te sturen naar studiedag@onaportaal.nl

Bent u geen lid (meer) en wilt u toch deelnemen aan deze dag? Dan kunt u zich opgeven via de webshop https://lnkd.in/gvKaD3f