Module 2: Begeleiding bij ONA

In deze module werkt u aan competenties die nodig zijn om inburgeraars daadwerkelijk te begeleiden bij ONA: kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsmarkttoeleiding, activering en het omgaan met vluchtelingen en laagtaalvaardige groepen in relatie tot de resultaatkaarten en het examen ONA..Al onze Modules zijn door Hobéon gecertificeerd als een post HBO opleiding en is conform de competentie eisen van Blik op werk.            

Doelgroep:

NT2-docent, ONA-begeleider, re-integratie- of loopbaancoach met minimaal een hbo-diploma op het gebied van loopbaanbegeleiding/advies of arbeidsmarkttoeleiding of een diploma van een post hbo-opleiding NT2 of een certificaat van de Beroepsvereniging van docenten NT2

Inhoud:Empowerment & activering
Omgaan met kennisonderdelen
Eigen proces stimuleren, belang van praktijk
Lesopzet en inzet ONA-materialen
Trajectopzet (light)
Eindopdracht
Deelnemers:

maximaal 12

Tijdsinvestering:

De studiebelasting van module 2 is in totaal 28 uur (2 bijeenkomsten van circa 6 uur en 16 uur zelfstudie zelfstudie vooraf en een eindopdracht).

Deze module wordt afgesloten met een eindopdracht. Mocht deze opdracht als onvoldoende worden beoordeeld dan is er een herkansing deze eenmalig kosteloos aan te passen.


Datum

Start bij voldoende vooraanmeldingen voor data en aanmelding neem contact met ons op info@onaportaal.nl

De training kan ook In-company worden verzorgdLocatie:

Regardz De Eenhoorn, Amersfoort

Adres: Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Telefoon: 088 209 0000

*Lunch is inbegrepen. 

Contactpersoon:

Voor meer informatie info@onaportaal.nl


Kosten:

€ 565,-  incl.lesmateriaal (vrij van btw)

Referenties:

De opleiders zijn deskundigen op het gebied van re-integratie, arbeidsmarkttoeleiding, vluchtelingenproblematiek, didactiek  en NT2 inburgering.


<<Terug naar ONA-trainingen